Više o nama

Meding d.o.o. je osnovan 01.10.2001. sa ciljem da svojom ponudom ispuni zahteve tržišta za kvalitetnom medicinskom opremom, brzim odgovorom na te zahteve, kao i ekonomski najpovoljnijim izborom te opreme. Tokom godina, Meding je razvijao svoju ponudu, i pored hirurškuh instrumenata, proširili smo ponudu opremom za sterilizaciju, stomatološkim instrumentima kao i nizom aparata vezanih pre svega za potrebe hirurških grana medicine.

Pored ovoga, Meding je već dugi niz godina lider u oblasti urgentne medicine, izradi sanitetskih vozila, kako za službe hitne medicinske pomoći u Domovima zdravlja i Zavodima za hitnu medicinsku pomoć, tako i u opremi za zbrinjavanje namenjenih privredi.

Pored ovih delatnosti, Meding raspolaže širokom lepezom proizvoda iz oblasti potrošnog materijala, zavoja, medicinske gaze, flastera i zaštitne opreme, renomiranih evropskih proizvodjača.

Meding je u mogućnosti da ponudi kupcima veliki broj kvalitetnih proizvoda, i u tome nemamo kompromis u odnosu na cenu.

Čime se bavimo?

Prodaja proizvoda

Osnovna delatnost preduzeća je prodaja gotovih medicinskih proizvoda. Veliki lager omogućava da sve zahteve kupaca, možemo da ispunimo promptno, na njihov zahtev, čime smo obezbedili da kupci uvek imaju mogućnost da u hitnim nabavkama vrlo brzo ispune svoje potrebe.

Meding je u potpunosti uskladjen sa zahtevima Zakona o lekovima i medicinskim sredstvima, kako za dozvolu preduzeća za obavljanje delatnosti tako i dozvole za proizvode za stavljanje u prometa na tržištu, čiju registraciju roizvoda možete pogledati na sajtu Agencije.

www.alims.gov.rs

Usluga servisiranja opreme

Meding je razvio servis svoje opreme, čime garantujemo ispunjavanje naših obaveza garantnog roka kao i uslova održavanja iskazanih u ugovorima sa kupcima. Odziv na servisiranje opreme je promptan, i što je najvažnije, usluga servsiranja naše opreme je u potpunosti besplatna, se u slučajevima  kršenja uslova garancije.

Proizvodnja i izrada komponenti proizvoda

Naša inženjerska služba ima razvijene alate za izradu komponenti pre svega za sanitetska vozila, kao i za elemente nameštaja i opreme za opremanje ambulanti i operacionih sala.

U mogućnosti smo da ponudimo dizajniranje i izradu ovakvih proizvoda, u saradnji sa velikim brojem dobavljača i kompanija specijalizovanih za pojedine proizvodne procedure.

Zbog svega navedenog, Meding Vam nudi mogućnost zajedničke saradnje u ovim oblastima, i ispunjenje Vaših zahteva. Očekujemo Vaš poziv i kontakt, a ostalo prepustite nama.